December 25, 2011





Cea mai simpla supa pe care o puteti pregati, dar si una dintre cele mai gustoase. Va reface dupa oboseala, o raceala sau o depresie. Garantat:) Eu am fiert legumele si carnea pentru o salata de boeuf si zeama rezultata si ajustata a dat o supa foarte aromata si concentrata. 


Ingrediente (10 portii):
1 pui
1 piept de pui
2 pulpe rata
1 kg morcovi
3 teline
5 radacini de patrunjel
2 ceape mare
Fidea
Patrunjel
Secretul gustului/delikat
Piper
Foi de dafin

Mod de pregatire:
Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 5 litri, legumele intregi si curatate si carnea taiata in bucati impreuna cu o lingurita de sare. Lasati sa fiarba la foc mic acoperit si spumati. Cand au fiert toate si au lasat gust bun, in jur de 3 ore sau pana va place gustul, scoateti toate din supa, adaugati 4 morcovi fierti taiati rondele si fidea. Lasati cateva minute pana se face fideaua, asezonati si luati de pe foc. Presarati patrunjel tocat.
Puteti lasa in supa carne taiata marunt si cativa cartofi daca va place.

0 comentarii:

Post a Comment