February 15, 2011





Am pregatit aceasta reteta cu tagliatelle proaspete, cumparate (inca nu am o masina de facut paste, desi imi doresc) si s-a vazut diferenta. Iar faptul ca fierbe in sosul fructelor de mare, ii da un gust memorabil, suculent si savuros. Este un fel de mancare light, usor de preparat si unul dintre preferatele mele.





Ingrediente (4 portii):
300g tagliatelle
2 catei usturoi pisati
O ceapa tocata marunt
200g rosii la conserva
10 rosii cherry
1 litru supa de pui
200g creveti
200g scoici
100g ciuperci tocate marunt
50ml vin alb sec
Zeama de la lamaie
O lingura busuioc
O lingura oregano
O lingura paprika
Piper, sare
O lingura ulei masline
O lingura unt
O mana de patrunjel 

Mod de pregatire:
Intr-o tigaie incingeti uleiul si untul si caliti ceapa si usturoiul timp de 5 minute. Adaugati ciupercile si lasati 2 minute, amestecand sa nu se lipeasca. Adaugati apoi rosiile, cherry, paprika, supa de pui si vinul si lasati sa dea intr-un clocot. Puneti tagliatellele pentru 7 minute, amestecand.
Adaugati fructele de mare si sucul de lamaie si lasati 3 minute pana scade sosul. Adaugati condimentele si serviti fierbinte cu patrunjel tocat marunt.

0 comentarii:

Post a Comment