November 16, 2009


Ingrediente:
1 crap curatat, fara cap
6 ciuperci mari curatate si taiate in 4
2 rosii feliate fara seminte
6 cartofi taiati cubulete
4 catei usturoi pisati
Ulei masline
Vin alb
Busuioc
Rozmarin
Sare
Piper

Multumesc colegului meu Vali pentru sfaturi! Si il invit la o portie virtuala;))

Mod de pregatire:
Puneti cartofii intr-o tava, unsi cu ulei si sare.
Din 3 linguri de ulei de masline, sare, piper, busuioc si rozmarin, impreuna cu usturoiul pisat formati o pasta.

Crestati pestele pe ambele parti si introduceti pasta. Daca mai ramane sos, ungeti tot pestele cu acel amestec.
Asezati crapul pe cartofi, adaugati rosiile si ciupercile, turnati putin ulei, sare si o cana de vin.

Puneti totul la cuptor. Verificati sa nu ramana fara zeama si mai adaugati vin cand este nevoie.
Lasati 1 ora jumatate, daca este un crap mai mare, al meu a avut 1 kg jumatate. Decorati cu marar la servire si serviti cu lamaie.




3 comentarii:

  1. Prima mancare pe care o sa o gatesc cand ne mutam la casuta noastra :)

    ReplyDelete
  2. Este foarte bun Ina, imi pare bine sa aud asta, te pup tare!

    ReplyDelete
  3. arata foarte bine!!!

    ReplyDelete